HORDALAND

Fylkes- og lokallagene i Diabetesforbundet har ulike tilbud til medlemmene: treningsaktiviteter, kurs, informasjon- og temamøter, turer og sosiale arrangementer. Alt arbeid er basert på frivillig innsats, og som oftest har vi som er tillitsvalgte – eller en vi er glad i – diabetes. Hos oss møter du andre i din situasjon – og du er hjertelig velkommen til å bli med oss!

 

Diabetessenteret i Hordaland, Ulriksdal 8, 5009 Bergen, er åpent hver tirsdag kl. 10.00 -17.00 og hver torsdag kl. 10.00 - 14.00.

E-post til diabetessenteret: diabetessenter.hordaland@diabetes.no. Tlf.: 55 20 28 10 - besvares i åpningstiden.         

Hos oss møter du andre i din situasjon – og du er hjertelig velkommen til å bli med oss!

Arrangementer i nærmeste tid kommer rett under :


Se invitasjon under. I år har vi et ekstra arrangement til dere i alderen 3-9 år (født 2009-2016). I høst ble jeg, Jannhild Hammer kontaktet av ei dame med navn Anne Solveig Iversen. Hun fortalte meg at hun jobbet ved HVL, Høyskolen på Vestlandet, og at hun, sammen med noen andre, hadde skrevet en artikkel, som ble publisert sommeren 2018. Tittel på artikkelen er: «Being mothers and fathers of a child with type 1 diabetes aged 1 to 7 years: a phenomenological study of parents’ experiences»

I forbindelse med denne artikkelen, intervjuet hun foreldre til barn med diabetes type 1 fra 1-7 år. Det er derfor Anne Solveig hadde så lyst å lage til en fest for barna med diabetes og deres foreldre.

Anne Solveig har pensjonert seg fra sin jobb ved HVL, og har blitt aktiv i LIONS Club Laksevåg. Det er gjennom de hun arrangerer denne festen. Vi i BFU er bare med på å sende ut invitasjonen, og vil delta på festen. Under ser dere invitasjonen fra Anne Solveig, og dere melder dere på til henne på mail eller mobil som står nederst i invitasjonen. Er det noe ellers ta kontakt med meg.

 Hilsen Jannhild Hammer, leder i BFU Hordaland -  E-post : dhbfu@live.no eller Tlf : 97970650 

                         NY FRIST FOR PÅMELDING ER SØNDAG 3.FEBRUAR !!!!!                        

Kontaktinformasjon

Diabetesforbundet Hordaland

Se styret i Hordaland for kontaktinfo |

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe, eller har noe på hjertet!