Diabetesforbund jubileum

Dato

29.09.2018

Tid

11:00 til 17:00

Inngang

200kr

Åpent for

Alle

Sted

Luftfartsmuseet Bodø

Kontaktperson

Send sidens lenke til en venn

Kjære medlem
Vi skal feire bursdagen vår og håper du kan komme!

Sted: Auditoriet på Flymuseet i Bodø
Tid: lørdag 29.sept. 2018 kl.11.00( -ca 1700)

Diabetesforbundet Bodø og Omegn har gleden av å invitere deg til en hyggelig bursdagsfeiring.

Selv om det er forbundet som har bursdag, er det du som får gave! Alle oppmøtte medlemmer får Jubileumsboken om diabetesforskning helt gratis.

Forbundsleder Nina Skille kommer, Dere får møte psykologteamet på barneavd. Grete Rhode kommer med gode kostråd, Jan- Robert Aalstad kommer og forteller om et langt liv med diabetes,og han har med seg sin interresante utstyrutstilling, «revymannen»Lars Kristian Knutsen skal trimme lattermusklene våre og et godt gammeldags åresalg med kjempefine gevinster blir det også.(Her trengs det masse kontanter!!) Det blir også jubileumsquiq-selvsagt med flott gevinst!

Du skal ellers få møte flere firmaer/ industri som kan relaters opp mot vår sykdom.
For de barna som kommer(gratis) er Ungdiabetes innleid som «Barnevakt», og de skal ha rebusløp, tegnekonkurranse og annet gøy for barna mens de voksne er opptatt med sitt.

Lunsj kan kjøpes på kafeen-f.eks. Lasagne m/tilbehør til kr.125,- anbefales.
Å delta på dette flotte arrangementet koster kr 200,- pr. pers- og det er gratis for barn under 16 år. I denne prisen ligger det gratis inngang til selve flymuseet, gratis parkering (inngangsbiletten er bevis)+ Kaffe og frukt i en av pausene.

Vi håper og tror på at riktig mange av Dere kommer og feirer ilag med oss. Det er en øvre grense for hvor mange det er tillatt å slippe inn i auditoriet, så vil du sikre deg plass så bare møt i god tid!
I tillegg til 70 årsjubileet skal vi feire at Lokalforeninga fyller hele 60år

Det vil bli tatt inngangs til arrangementet