Busstur - Opplevelser ved Aursunden

Dato

09.09.2017

Tid

06:45 til 17:00

Inngang

350

Åpent for

Alle

Sted

Oppmøte Leutenhaven, Trondheim

Kontaktperson

Sissel Lindgjerdet, telefon 46 79 21 74

Gunn Wold, telefon 40 23 24 45

Busstur til Aursund - Enkel frokostservering - Besøk på Kalsa Gårdsbakeri - Besøk og fortelling ved Aursundgris - Middag på Fjøsakademiet

Send sidens lenke til en venn

Kl 09:00

Avreise fra Leutenhaven i Trondheim. Vi kjører via RV 705 Tydal og Selbu, en vakker fjellvei vi altfor sjeldent kjører. Det blir et stopp for enkel frokostservering underveis.
Etter hvert svinger vi av inn til Aursunden, og kjører langs nordsiden. En vakker kjøretur langs vannkanten. Underveis på denne veien gjør vi et stopp på Kalsa Gårdsbakeri hvor det blir muligheter for å kjøpe med seg det som kanskje er verdens beste lemser! Her foregår alt på gammelmåten; baksten eltes, kjevles og smøres for hånd og stekes på takke. Gode pjalt kan man også kjøpe her. Vel verdt en smak.
Videre besøker vi bonden på Engesvollen som driver med «sik og bacon». Her er gårdsdriften drevet på duroc-gris, og sik fra Aursunden. Det blir smaksprøver og gode historier!
Vi kjører så mot Glåmos, og til Vintervollen. Her ligger Fjøsakademiet hvor vi får servert et måltid med tilhørende dessert og kaffe i stemningsfulle omgivelser.

Kl. 16.30

Gode og metter kjører vi ned fra fjellet, og setter kursen mot Trondheim igjen. Ankomst omtrent kl. 19.00
Aktiv reiseleder fra Vega reiser samt reiseledere fra Diabetesforbundet.

Påmeldingsfrist 15. august. 

Første mann til mølla-prinsippet - maks 47 personer