Early Birds Melhus

Dato

24.08.2018

Tid

06:30 til 08:15

Inngang

Gratis

Åpent for

Alle, med eller uten diabetes

Sted

Hovedinngangen på Rådhuset i Melhus

Kontaktperson

Harald Birkeland - tlf 97744115

Diabetesforbundet Trondheim og omegn ønsker å bli med på Trondheim kommunes folkehelseprosjekt EARLY BIRDS – morgentrim for alle! Den første fredagen i hver måned ønskes ALLE velkommen til en sprek, inspirerende og trivelig start på dagen. Klokken 06:30 starter vi på en felles gå/løpetur fra hovedinngangen på Rådhuset i Melhus.

Send sidens lenke til en venn

Etter 15 minutter snur vi, og dermed kommer alle samlet tilbake etter omtrent 30 minutter. Da blir det servert rykende varm kaffe fra Kjeldsberg. 

Dette er en unik mulighet for å kombinere frisk luft, fysisk aktivitet og sosial hygge.

Vær en morgenfugl du og!


Trondheim søker om å bli arrangør av VM på ski i nordiske grener (hopp, langrenn og kombinert) i 2023. VM-konseptet vårt har internasjonalt tittelen ”a taste of the winters to come” og visjonen er at ”VM i Trondheim skal være mer enn et mesterskap på ski og hele Trøndelag skal involveres. Vi vil bruke kraften og energien i VM til å skape bevegelse”. Avgjørelsen faller i mai 2018. VM søknaden til Trondheim er visjonær, og et av fokusområdene er folkehelse. Early Birds er folkehelse i praksis, og vi ønsker å vise hvor enkelt det kan gjøres.