Overnattingstur til Rypetoppen

Dato

10.06.2017

11.06.2017

Tid

07:50

17:30

Inngang

500

Åpent for

Barn og ungdom med diabetes fra 12 - 18 år

Sted

Rypetoppen Adventurepark, 7530 Meråker

Kontaktperson

Lasse Skomsvold

Send sidens lenke til en venn

Vi ønsker i år å arrangere en overnattingstur til Rypetoppen for de eldste diabarna/ungdommene fra 12 år og oppover.  Det vil for disse bli avreise lørdag morgen fra Jernbanestasjonen i Trondheim (kl 7.50). Vi tar toget til Storlien (litt handel) før vi tar buss/bil til Rypetoppen. Det blir et eget opplegg denne dagen med forskjellige aktiviteter.  Vi håper å få med ungdibetes på den turen.  Dagen avsluttes med overnatting og grilling. Søndagen blir vi sammen med de som kommer for å bli med på klatring

Vi tar forbehold om at vi blir minst 10 påmeldte for at overnattingsturen blir arrangert. Prisen er kr 500,- og dekker alle kostnader med transport oppover og mat (inklusiv klatring på søndag) Vi ønsker at de barna/ungdommene som er med på overnattingsturen blir hentet av sine foreldre på søndag.

På søndag følger vi samme opplegg som vi hadde stor suksess med i fjor.  Klatring står på programmet. Det er en meget familievennlig park med fine klatre muligheter. Det er også en del andre aktiviteter vi kan holde på med. Vi melder oss på etter høyde da dette tilsier vanskelighetsgrad i parken og prisen vi må betale for klatringen. Vi møte de som kommer og skal delta kun på dagsturen, på Rypetoppen kl 11.00 og blir så  lenge vi ønsker.

Under oppholdet blir det en felles samling kl 13.00 hvor vi inviterer til litt pølser, hamburger og drikke. (Sikkert lurt og ha med litt drikke og mat selv også)

For søsken som kommer for å delta på dagsturen er prisen kr 100.  Voksne kr 200,- barn under 110 cm gratis.

Det vil være med flere voksne og helsepersonell på overnattingsturen

Frist for påmelding til overnattingstur er søndag 21. mai.

 

For påmelding, se http://www.bfu.skomsvold.net/ eller facebook/bfu Sør-Trøndelag.

Lik oss gjerne på Facebook - BFU Sør-Trøndelag