Egghakk

Egghakk eller er veldig enkelt og kjempegodt! Server det på hjemmelaget brød til frokost, eller smør det på baguetter og ta det med i tursekken.

Egghakk

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 143 kcal / 167 kcal
Karbohydrater 1,5 g / 1,8 g
Proteiner 7 g / 8,5 g
Fett 12 g / 14 g
- hvorav mettet fett 2 g / 2,5 g
- enumettet fett 6 g / 7 g
- flerumettet fett 2,5 / 3 g
Kostfiber 0 / 0,2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Kok og skrell eggene.

Del eggene med en eggedeler. Bland alle ingrediensene sammen og tilsett majones til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. 

Ingredienser

4 egg
1 ss finhakket rødløk
1 ss finhakket purre
Lettmajones til ønsket konsistens (ca. 1 dl)
Litt salt og pepper