Fylte fullkornwraps

Fullkornwraps et et godt alternativ til matpakke. Fyll for eksempel med ost, skinke og salat eller middagsrester - her er det kun fantasien som setter en stopper.

Fylte fullkornwraps

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 462 kcal / 129 kcal
Karbohydrater 27 g / 7,5 g
Proteiner 32 g / 9 g
Fett 23 g / 6,5 g
- hvorav mettet fett 7 g / 2 g
- enumettet fett 10 g / 3 g
- flerumettet fett 2,5 g / 0,5 g
Kostfiber 8 g / 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Smør snøfrisk, philadelphia eller annen kremost på lefsene. Skjær kyllingkjøtt i biter og stek det i en panne. Skjær frukt og grønnsaker i biter.

Bland grønnsaker, frukt og de stekte kyllingbitene sammen med rømmen. Smak til med salt og pepper. 

Fordel fyllet på lefsene. Om du ønsker kan du drysse over litt revet ost før du bretter lefsene sammen. Dersom de skal tas med i sekken kan det være lurt å rulle de sammen med aluminiumsfolie rundt så fyllet ikke faller ut.

Ingredienser

2 stk. fullkorntortilla
Tynt lag med kremost
4 blader salat
½ rød paprika
1 liten avokado
150 g kyllingfilet, skinke, spekeskinke eller annet kjøtt
2 ss lettrømme
½ vårløk
½ eple