"Blodige fingre"- marsipan

Lag blodige fingre i marsipan til Halloweenfesten. Det skaper skrekkblandet fryd for både store og små.

"Blodige fingre"- marsipan

Næringsinnhold per 100 gram

Energi/Kalorier 270 kcal
Karbohydrater 21 g
Proteiner 25 g
Fett 10 g
- hvorav mettet fett 3 g
- enumettet fett
- flerumettet fett
Kostfiber 15 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Lag marsipan. Se oppskrift på marsipan.

Del marsipanen i en stor og en liten del. Spar den lille delen.

Bland den store delen med litt (pass på så du ikke får for mye) rød konditorfarge for å få en rosa hudfarget marsipan.

Del opp i flere like deler og rull ut til marsipanpølser på ca 20 cm som du deler i to.

Ta den lille delen med marispan og bland inn rød konditorfarge slik at marsipanen bli rød. Rull små kuler av deigen som du klemmer flate og former som negler. Sett en rød negl på hver marsipanpølse i den avrundede enden.

Bruk en kniv og lag tre striper ca midt på marispanpølsene.

Til slutt tar du en pensel eller lignende og maler på litt rød konditorfarge i enden av hver marsipanpølse.

Ingredienser

Hjemmelaget marsipan 
Rød konditorfarge