Spør oss

Diabeteslinjen

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9 - 15
Hverdager 9 - 15
Svartid 1 - 5 dager

Kaffeprat

  • 11.04.2023 19:00–21:00
  • St. Croix-huset, Fredrikstad
  • Åpen for: Alle
  • Pris: Gratis

Er du 30+ og har diabetes? Ønsker du å bli med på en sosial sammenkomst med andre i samme situasjon?

 Sted: St.Croix-huset, Fredrikstad

Klokkeslett: 19:00-21:00

Datoer: Tirsdag 14. Mars, tirsdag 11.April, tirsdag 02.Mai

Du kan melde deg inn i Facebook-gruppen «Dia 30+ Fredrikstad» for mer informasjon. Du kan også kontakte Julie på tlf 97185744 eller sende mail til anne.g-l@jpharo.net

Vi håper vi kan skape et samlingspunkt hvor vi kan møtes for en hyggelig kveld, dele erfaringer og snakke om stort og smått. Dette blir ledet og arrangert av Anne, leder i Diabetesforbundet Fredrikstad/ sertifisert likeperson i Diabetesforbundet, og meg Julie, som kom til Anne med denne forespørselen.

Personlig opplevde jeg å lete etter en gruppe eller et samlingspunkt for å møte andre med diabetes på min egen alder, som vet hva dette faktisk innebærer. Du kjenner deg kanskje igjen i en travel hverdag med jobb, små barn og at dagene flyr forbi? Det kan være utfordrende å ta vare på seg selv samtidig som vi kan ha mer enn nok med å bare være foreldre, jobbe osv.

Sammen synes vi dette er en veldig god idé og håper flere føler det også. Vi ønsker alle velkommen, uavhengig av type diabetes, kjønn, alder og situasjon. Det er ikke et krav å dele noe om seg selv, og du kan gjerne ta med deg en venn om ønskelig!

Vi håper å høre fra deg, og ser veldig fram til dette 😊

Kontaktperson

Anne Gram-Larsen

anne.g-l@jpharo.net