Om samlingen

Kursdato: Tirsdag 24. mai kl 18.00
Varighet: 2 timer
Kurssted: Hjemme (digitalt kurs) 
Pris: Gratis
Påmelding: Meld deg på her
Påmeldingsfrist: 20. mai

Endelig er det klart for en ny motivasjonsgruppesamling, og denne gang har vi fått med oss to dyktige folk som skal motivere og inspirere deg til å fortsette den viktige innsatsen i motivasjonsgruppe. 

Victoria Telle Hjellset er en undeholdende og kunnskapsrik formilder som skal snakke for oss om mestring og atferdsendring. Hun har en unik evne til å ufarliggjøre litt vanskelige tema med et hint av humor. Victoria har blant annet en doktorgrad fra Institutt for helse og samfunn på Universitetet i Oslo, og jobber nå som forsker i folkehelsevitenskap. Her ligger alt til rette for å få gode tips til hvordan du kan snu "dette kan jeg ikke" til "klart jeg kan". 

Magnus Ringberg er fysioterapeut og jobber med trening som behandling. Han gir oss en enkel treningsøkt som passer for alle, og kommer med tips underveis til øvelser dere selv kan gjøre i motivasjonsgruppene, både ved innendørs trening eller underveis på en tur. Det blir lagt opp til øvelser på alle nivå sånn at absolutt alle kan delta. 

Hvem passer samlingen for?

Denne samlingen er rettet mot deg som er motivasjonsgruppeleder. Kanskje har pandemien gjort at motivasjonen har fått seg en knekk, og kanskje har det vært vanskelig å komme i gang igjen med motivasjonsgruppetilbudet. Eller kanskje ønsker du bare litt faglig påfyll og inspirasjon. 

Til denne samlingen ønsker vi også velkommen deg som er eller har vært deltaker på en motivasjonsgruppe, samt tillitsvalgte og frivillige som ønsker å starte opp en gruppe lokalt. 

Meld deg på her.

Program
  • 18:00: Mestring og adferdsendring med Victoria Telle Hjellset
  • 19:00: Pause
  • 19:10: Inspirasjon til øvelser du kan gjøre på tur med Magnus Ringberg

For mer informasjon, kontakt organisasjonsrådgiver Ragnhild Gjevre på ragnhild.gjevre@diabetes.no