Aktiv samling for unge med type 2

Ungdiabetes ønsker alle unge med diabetes type 2 mellom 18 og 40 år, velkommen til en aktiv samling!  Arrangementet finner sted 25.-57. september, på Klækken hotell i Hønefoss. Ta gjerne med deg en venn, partner eller søsken. Helgen er full av aktivitet, faglig innhold og ikke minst erfaringsutveksling.

Send sidens lenke til en venn

Samlingen er for deg mellom 18 og 40 år, og foregår på Klækken hotell i Hønefoss. Venner, partnere eller søsken mellom 18 og 40 er også hjertelig velkomne. I tillegg til erfaringsutveksling blir det morsomme aktiviteter, faglige innlegg med temaene behandling og psykologi og kanskje også en treningsøkt for de som ønsker. Det er også basseng på hotellet som vi setter av tid til å benytte for de som ønsker det. 

Mer informasjon om arrangementet kommer snart, så følg med!

Er du ung og har type 2 er dette en unik mulighet til å møte venner som forstår deg, og samtidig få kunnskap om din diabetes. 

Vi i Ungdiabetes nasjonalt gleder oss til å tilbringe helgen sammen med deg.

 

Påmeldingen åpner 18. mai, med frist 1. juli

 

Både du og din pårørende må melde dere på for å delta på arrangementet. Deltakeravgiften på 980,- per person dekker opphold, reise og mat. 

Har du spørsmål om påmeldingen eller arrangementet ta kontakt med Mari i sekretariatet på mari.johannessen@diabetes.no, eller på 90 65 37 85. 

Håper vi sees!