AVLYST - Samling for unge med type 2 2019

Ungdiabetes ønsker alle unge med diabetes type 2 mellom 18 og 40 år, velkommen til samling!  Arrangementet finner sted 26.-27. januar 2019 på Gardermoen. Pårørende er hjertelig velkomne. Helgen er full av motivasjon, inspirasjon og ikke minst erfaringsutveksling.

Møt nye og gamle venner på samling for unge med type 2.

Foto: Kristin Øygard

Send sidens lenke til en venn

Samlingen er for deg mellom 18 og 40 år, og foregår på Gardermoen. Pårørende mellom 18 og 40 er også hjertelig velkomne. Vi får besøk av spesialist i allmennmedisin, Trygve Kongshavn. Han gir oss verdifull kunnskap om diabetes type 2, behandling og egenbehandling. Også klinisk ernæringsfysiolog på Lovisenberg sykehus, Christine Toft, tar turen til Gardermoen for å dele kunnskap og tips sånn at du selv skal kunne ta gode valg for ditt kosthold. I tillegg vil psykolog Randi Abrahamsen ta oss gjennom en økt med fokus på psykisk helse, og utfordringer ved det å være ung og ha diabetes type 2. Fullstendig program for helgen inner du her. 

Er du ung og har type 2 er dette en unik mulighet til å møte venner som forstår deg, og få kunnskap om din diabetes. 

Vi i Ungdiabetes nasjonalt gleder oss til å tilbringe helgen sammen med deg. Husk å meld deg på via denne lenken innen torsdag 10. januar. 

Samlingen foregår på Quality Arport Hotel Gardermoen. Du må være mellom 18 og 40 år for å delta. Pårørende i samme aldersgruppe (venner, kjærester, ektefeller el.) må gjerne delta. Deltakeravgiften på 980,- per person dekker opphold, reise og mat. For de som ankommer Gardermoen på fredag koster det 600,- ekstra.

Har du spørsmål om påmeldingen eller arrangementet ta kontakt med Ragnhild i sekretariatet på ragnhild.gjevre@diabetes.no, eller på 91 60 66 01. 

Håper vi sees!