Samling for unge med type 2

Ungdiabetes arrangerer samling for unge med diabetes type 2, 28.–29. januar 2017. Pårørende er også velkomne. Helgen er full av motivasjon, inspirasjon og ikke minst erfaringsutveksling. Påmeldingen er nå stengt.

Send sidens lenke til en venn

Kristin Øygard kommer med inspirasjon til viktige verktøy i kampen for en bedre hverdag med diabetes. Kristin har jobbet med motivasjon og fysisk aktivitet i mange år og er i dag Diabetesforbundets rådgiver innen fysisk aktivitet. I tillegg er hun leder av Diabetesforbundets motivasjonsteam og er aktiv på Instagram under navnet #motivasjonskristin.

Sammen med henne er også diabetessykepleier Gry Lillejordet. Hun jobber til daglig på Diabeteslinjen, og gir gode råd om diabetes hver eneste dag.

Vi i Ungdiabetes nasjonalt gleder oss til å få være med på et opplegg med dem begge to, og håper du vil benytte sjansen til å få det med deg du også. I tillegg står kosthold, matlaging, erfaringsutveksling og sosialt samvær på agendaen. Programmet oppdateres etter hvert, så følg med!

Samlingen foregår på Quality hotell på Gardermoen. Du må være mellom 18 og 40 år for å delta. Påmeldingen er nå avsluttet.. Har du spørsmål om påmeldingen eller arrangementet ta kontakt med Mari i sekretariatet på mari.johannessen@diabetes.no, eller på 906 53 785.

Vi sees!