Meld deg på:

Samling for unge med type 2

Ungdiabetes ønsker alle unge med diabetes type 2 mellom 18 og 40 år, velkommen til samling!  Arrangementet finner sted 27.-28. januar 2018 på Gardermoen. Pårørende er hjertelig velkomne. Helgen er full av motivasjon, inspirasjon og ikke minst erfaringsutveksling. Påmeldingen er avsluttet.

Møt nye og gamle venner på samling for unge med type 2.

Foto: Kristin Øygard

Send sidens lenke til en venn

Påmeldingen er avsluttet for dette arrangementet

Samlingen er for deg mellom 18 og 40 år, og foregår på Gardermoen. Pårørende mellom 18 og 40 er også hjertelig velkomne. Vi får besøk av spesialist i allmennmedisin og diabetes type 2, Kristian Furuseth. Han gir oss verdifull kunnskap om behandling, nyheter og rettigheter. I tillegg vil psykolog Randi Abrahamsen ta oss gjennom en økt med fokus på psykisk helse, og utfordringer ved det å være ung og ha diabetes type 2. 

Er du ung og har type 2 er dette en unik mulighet til å møte venner som forstår deg, og få kunnskap om din diabetes. 

Vi i Ungdiabetes nasjonalt gleder oss til å tilbringe helgen sammen med deg. 

Samlingen foregår på Thon hotell Oslo airport på Gardermoen. Du må være mellom 18 og 40 år for å delta. Pårørende i samme aldersgruppe (venner, kjærester, ektefeller el.) må gjerne delta. Påmeldingen er avlsuttet. 

Har du spørsmål om påmeldingen eller arrangementet ta kontakt med Mari i sekretariatet på mari.johannessen@diabetes.no, eller på 906 53 785. 

Håper vi sees!