Møt andre i samme situasjon:

Møt en av våre likepersoner

Ønsker du å snakke med noen i samme situasjon som deg selv? Vi har likepersoner, likefamilier og motivasjonsgrupper over hele landet.

Diabetesforbundet har mange frivillige som gjerne tar en prat over telefonen, eller møter deg til samtaler og aktiviteter.

Send sidens lenke til en venn

Diabetesforbundet har likepersoner i alle aldre. De kan svare på spørsmål rundt det å leve med diabetes, samt spørsmål knyttet til arbeidsliv, skole, rettigheter osv. 

Likepersoner 

En likeperson er en person i samme situasjon som deg selv og kan gi gode råd til en bedre diabeteshverdag. Likepersonen er sertifisert av Diabetesforbundet og har taushetsplikt. 

Likefamilier

Har du barn med diabetes og ønsker å snakke med en familie i samme situasjon? Diabetesforbundet har likefamilier over hele landet. De har fått opplæring i regi av Diabetesforbundet. 

Ungdomskontakt

Er du under 30 år og ønsker å snakke med en ungdomskontakt? Da kan du ringe Diabeteslinjen på 815 21 948 (hverdager 9-15) og gi beskjed om at du ønsker å snakke med en ungdom. Du ringes tilbake innen 1-5 dager.

Motivasjonsgrupper

Diabetesforbundets motivasjonsgrupper har fokus på fysisk aktivitet, kosthold og motivasjon. Sammen inspirerer og motiverer deltakerne hverandre til gode levevaner. Bli med i en motivasjonsgruppe der du bor!