Hei alle sammen!

Jeg heter Ragnhild og jobber som klinisk ernæringsfysiolog i Diabetesforbundet.

Framover skal jeg sende ut månedlige nyhetsbrev for å inspirere til matglede. Jeg ønsker å bidra med råd om hvordan du kan ta gode og blodsukkervennlige valg i hverdagen. Målet er å finne en balanse mellom sunne hverdagsvalg og kos. 

Jeg har vokst opp med diabetes type 1 i nærmeste familie og fått oppleve hvor stor rolle mat og kosthold har i egenbehandlingen av diabetes.

Selv er jeg opptatt av å ha et kosthold som både er godt for kroppen og hodet. Det betyr å spise sunt og variert, ta hensyn til til blodsukkerregulering, allergier og lignende, men også unne meg noe godt med god samvittighet.

For meg er det viktig å gi kroppen næring og energi til å være ute på tur, men også kunne konsentrere meg om en spennende bok eller en komplisert strikkeoppskrift.

Få mitt nyhetsbrev om kosthold

Nå kan du få kostholdstips og inspirasjon rett i innboksen ved å melde deg på mitt nyhetsbrev. Det sendes ut omtrent én gang i måneden, eksklusivt til de som melder seg på. 

Meld deg på nyhetsbrev

 

Kun medlemmer:
Få veiledning på telefon hver onsdag

Hver onsdag framover er jeg tilgjengelig på telefon mellom klokka 9 og 12 for alle medlemmer i Diabetesforbundet. Hvis du har spørsmål om kosthold, er du velkommen til å ta kontakt på telefon 23 05 18 00.

Ring 23 05 18 00 (for medlemmer)