Spør oss

Diabeteslinjen

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9-15
Hverdager 9-15
Svartid 1-5 dager

Hva lurer du på?

Få svar i løpet av én til fem virkedager fra vårt ekspertpanel, som består av lege, psykolog, klinisk ernæringsfysiolog, diabetessykepleier og farmasøyt.

Skriv spørsmålet ditt i feltet nedenfor

Diabetesforbundet har konsesjon fra Datatilsynet for behandling av personopplysninger i Diabeteslinjen på nett.

Når du stiller spørsmål til Diabeteslinjen på nett er personvernet 100% ivaretatt og du er garantert anonymitet.

Slik henter du svaret

For å kunne lese svaret på ditt eget spørsmål, må du gå inn på Les svaret ditt og bruke det åttesifrede referansenummeret du får når du stiller spørsmålet.

Spørsmål blir vanligvis besvart i løpet av en uke, og svaret er tilgjengelig for deg i to uker etter at det er besvart av Diabeteslinjen.

Har du stilt spørsmål som registrert bruker, vil du få en e-post med referansenummeret. Du kan også finne svaret på Min side.

Publisere svaret?

Du velger selv om du vil godkjenne at spørsmål/svar publiseres i arkivet slik at andre også kan lese det. Dette gjør du ved å krysse av i registreringsskjemaet når du stiller spørsmålet.

Med mindre du har godkjent at det kan publiseres i arkivet, er svaret ditt kun tilgjengelig for deg som har referansenummeret.

Kanskje noen andre allerede har spurt om det du lurer på? Se i arkivet.

Husk å notere det åttesifrede referansenummeret som kommer opp på skjermen og bruk det for å hente svaret ditt.

 

Som innlogget bruker vil du motta svaret på spørsmålet ditt under «Min Side». Du er uansett helt anonym for spørsmålssvarer. Er du ikke innlogget, må du benytte ditt 8-sifrede referansenummer for å hente svaret.

For å kunne besvare spørsmålet ditt best mulig, ønsker vi å vite litt mer om deg. Du er uansett helt anonym for spørsmålssvarer. Alle felt er obligatoriske. Er du ikke innlogget, må du benytte ditt 8-sifrede referansenummer for å hente svaret.