Spør oss

Diabeteslinjen

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9-15
Hverdager 9-15
Svartid 1-5 dager

Vestland fylkeslag

Fylkeslaget og lokallagene i Diabetesforbundet organiserer lokale aktiviteter, foredrag og treff for medlemmene våre, deler informasjon om diabetes og jobber for å fremme diabetessaken i ditt område.

 

Dette gjør Vestland fylkeslag

Vi støtter deg

Fylkeslaget og lokallagene i Vestland ønsker å skape møteplasser og samhold for folk som har diabetes og andre som er interessert i diabetes.

Vi organiserer lokale aktiviteter, foredrag og treff for medlemmene våre, deler informasjon om diabetes og jobber for å fremme diabetessaken i ditt område.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp eller lurer på noe!

Bli medlem i Diabetesforbundet →

Aktiviteter i fylket

Sjekk kalenderen under for å se hva som skjer der du bor. Du finner blant annet:

 • Aktiviteter for barn
 • Aktiviteter for ungdom
 • Motivasjonsgrupper
 • Webinarer og foredrag om diabetesrelaterte temaer
 • Medlemsmøter

Vil du snakke med en likeperson?

Likepersoner er vanlige folk som også har diabetes eller har barn med diabetes. De kan gi deg råd og støtte. Les mer om likepersoner eller finn likepersoner i Vestland.

Da er vi i gang igjen i Diabetesforbundet Vestland

 • Da har vi fått klarsignal til å starte opp igjen med fysiske møter og samlinger. Fylkesstyret hadde i september sitt første fysiske styremøte siden de ble valgt inn i juni 2020. Nøyaktig samme styre fikk fornyet tillit på årsmøtet i mars 2021.
 • Vår første fysiske medlemssamling blir i nordfylket med en førjulssamling i Skei i Jølster, helgen 20-21.november og det gler vi oss veldig til. 
  Første medlemssamling i sørfylket er planlagt til Februar 2022, og mer info vil bli lagt ut så snart det er klart.

BFU / Barn- og familieutvalget 

 • BFU har hatt sitt første arrangement som var en utendørs aktivitetsdag på Garnes/Bergen lørdag 25.september. Nesten 100 deltaker var tilstede med aktiviteter som ridning, hest og kjerre, pil og bue, luftgeværskyting, og flere andre aktiviteter.
 • Siden koronasituasjonen var så uklar så ble det tidlig bestemt at vår faste familehelg ble utsatt til mellom vinterferien og påsken 2022. Her kommer vi tilbake med dato når det er bestemt
 • Vårt tradisjonelle juleverksted på LMS i Bergen i november blir sannsynligvis i år byttet ut med et utendørsarrangement med julegrøt og mye morro. Jobber med saken og kommer tilbake med mer informasjon når det er fastsatt.
 • Det er ikke lagt konkrete planer for noe arrangement for Vestland nord, men vi jobber med saken og kanskje vi får til et fellesarrangement med Ungdiabetes før nyttår.

BFU Vestland; Synnøve, Hanne, Reidar og Jannhild
Kontaktinfo : bfuvestland@diabetes.no / 97970650 Jannhild

Ungdiabetes Vestland

 • Ungdiabetes Vestland skal ha sitt første fysiske samling lørdag 2.oktober på LMS i Bergen for ungdom alder 14-18 år. Vi håper på stor oppslutning og en fin kveld med god mat og drikke, gode samtaler, og ikke minst igjen å treffe gamle diabetesvenner, og ikke minst, knytte til oss nye venner inn i Diabetesfamilien.
 • Det er ikke lagt konkrete planer for noe arrangement for Ungdiabetes nord, men vi jobber med saken og kanskje vi får til et fellesarrangement med BFU før nyttår.

Ungdiabetes Vestland; Emma, Jonas, Maren, Soraya og Oda
Kontaktinfo: ungdiabetesvestland@diabetes.no / 981 58 754 Oda

Arrangementer og webinarer

 1. Når Arrangør Hva Type
 2. Ingen arrangementer for øyeblikket

 

Vil du hjelpe?

Engasjer deg som frivillig

Vi har alltid plass til nye ildsjeler som vil hjelpe andre med diabetes. Kontakt styret og finn ut hvordan du kan bidra.

Støtt oss med Grasrotandelen

Søk etter lokallaget på nettsiden til Norsk Tipping