Spør oss

Diabeteslinjen - STENGT JULI

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9-15 STENGT JULI
Hverdager 9-15 STENGT JULI
Svartid 1-5 dager STENGT JULI

Vestland

Fylkeslaget og lokallagene i Diabetesforbundet Vestland har ulike tilbud til medlemmene; treningsaktiviteter, kurs, informasjon- og temamøter, turer og sosiale arrangementer. Alt arbeid er basert på frivillig innsats, og som oftest har vi som er tillitsvalgte – eller en vi er glad i – diabetes. Hos oss møter du andre i din situasjon – og du er hjertelig velkommen til å bli med oss!

Lokallag i Vestland

ET LITE LIVSTEGN FRA BFU VESTLAND.

Hei alle sammen! Her kommer endelig et lite livstegn fra oss i BFU Vestland. Vi er lei oss for at det har vært så stille fra oss, men vi har vel tenkt at alle vet hvorfor. Vi har vel alle kjent det på kroppen i denne tiden vi har nå, og er inne i enda, dessverre!

Vi i BFU har hele veien fått råd og påbud fra sentralt hold i Diabetesforbundet, på hva vi kan gjøre og ikke. Og det har vært nei til alt av fysiske arrangement. Dog, vi fikk en liten åpning sommeren 2020, men for oss i Vestland fylke som er stort, hadde det vært veldig vanskelig å få noe etter de reglene vi måtte forholde oss til.

Det siste vi har fått vite nå, er at vi ikke får ha noe fysiske arrangement frem til etter sommeren 2021 i denne omgang.

Vi har lagt en plan for høsten 2021, og håper inderlig at vi får gjennomført den. Vi får håpe at det normaliserer seg mer og mer, og hvis, er vi veldig klar for å treffe dere alle sammen igjen, og håper dere er klar for å møtes igjen! Vi savner å være sammen med dere!

Vi har snakket om å prøve å få til noen digitale arrangement, men finner det vanskelig å treffe hele målgruppen, så det har vel stoppet der.

Ellers har Diabetesforbundet nasjonalt/diabetes.no flere webinarer som en kan melde seg på. Mange flotte og spennende tema.

Og til alle de som skulle bli med på sin siste familiehelg i 2020, altså 04-modellene, vil de få invitasjon i 2021 om det blir mulig å ha familiehelg. Vi krysser fingrene!!

Arrangementene vi har planlagt høsten 2021 er:
Aktivitetsdag (sen sommergøy på landet) på Garnes 4H/Bergen, i september
Familiehelg i Bergen, i oktober
Juleverksted på LMS i Bergen, i november

Det er ikke lagt konkrete planer, men vi håper også å få til noe arrangement i Vestland nord også i løpet av høsten.

Vi ønsker alle sammen en fin vår og sommer, og vi krysser fingrene og håper at høsten åpner opp for fysiske treff igjen.

Hilsen oss i BFU Vestland

Synnøve, Hanne, Reidar og Jannhild

Kontaktinfo: bfuvestland@diabetes.no / 97970650 Jannhild

 

Kontaktinformasjon

Diabetesforbundet Vestland
416 48 122 Øyvind Skråmestø
vestland@diabetes.no