Slik bidrar gaven til vårt arbeid

En testamentarisk gave til Diabetesforbundet vil bidra til at alle som har diabetes kan leve et tryggere og bedre liv med sykdommen.

Gavene gir oss mulighet til å kjempe for bedre rettigheter, legge til rette for gode møteplasser, og sørge for at alle med diabetes har kunnskapen de trenger.

En testamentert gave er fritatt for arveavgift, og hele beløpet går uavkortet til Diabetesforbundets arbeid.

Vi er takknemlige for alle som ønsker å støtte oss i sitt testament, enten gaven er stor eller liten.

Det er viktig å snakke med dine nærmeste om arv

Det kan være vanskelig å snakke med de rundt deg om arv. Vi mener likevel at det er viktig å inkludere sine nærmeste i denne praten.

Diabetesforbundet samarbeider med flere andre organisasjoner for å fremme åpenhet rundt temaene arv og testament. Sammen med Norges Innsamlingsråd har organisasjonene utviklet filmer og informasjon om hvordan du kan gå frem for å ivareta denne prosessen på en god måte.

Les mer og få råd om testament på detgodetestament.no

 

 

Vi tilbyr gratis advokathjelp

Det er ikke et krav at et testament skal opprettes med bistand fra advokat, men det kan være viktig for å sikre at gavene går til dine hjertesaker. Dersom du ønsker å støtte arbeidet vårt med en gave i testamentet, kan vi tilby gratis advokathjelp. 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon eller advokatbistand.

Kontakt oss

 

Norges Innsamlingsråd

Norges Innsamlingsråd er en bransjeorganisasjon som bistår norske organisasjoner og institusjoner som regelmessig skaffer midler til sin virksomhet gjennom innsamlinger.

Norges Innsamlingsråd er initiativtaker til kampanjen, i tett samarbeid med medlemsorganisasjonene selv.