Hva er Diabeteslotteriet?

Hvert år får alle medlemmene våre tilbud om å delta i det populære Diabeteslotteriet. Takket være din støtte til Diabeteslotteriet har vi kunnet sende tusenvis av barn og unge på sommerleir, hjulpet enkeltpersoner med nyttig informasjon, arrangert konferanser for titusenvis av helsepersonell og gitt millioner av kroner til forskning.

Ved å kjøpe en loddbok til 250 kroner får du 10 lodd med mange vinnersjanser. Du kan selge loddene videre, gi dem i gave eller spille selv. 

Inntektene fra loddsalget går direkte til Diabetesforbundet og er et viktig bidrag til arbeidet vårt. Fremover vil vi jobbe enda mer for å bedre eldreomsorgen, trygge forholdene for barn i barnehage og skole, redde flere diabeteføtter og kjempe for at vi får raskere tilgang til nye pumper og sensorer.

Lotteriet er godkjent av Lotteritilsynet og Innsamlingskontrollen.

Dette kan du vinne i Diabeteslotteriet

  • Hovedgevinst: 1 vinnersjanse!Eco Ride Tripper el-sykkel til en verdi av kr. 32.000. 
  • 2. premie: 3 vinnersjanser! Eco Ride Ambassadør el-sykkel til en verdi av kr. 19.000.
  • 3. premie: 2 vinnersjanser! Eksklusivt kaffeservise fra Royal Copenhagen til en verdi av kr. 13.879
  • Pluss over 4000 gevinster til en samlet verdi av over kr. 800.000

Se full oversikt over gevinstene
Kjøp flere lodd her 

Vil du ikke ha lodd?

Det er frivillig å kjøpe loddboken. Ønsker du ikke å bruke den, kan du kan returnere giroen og loddene kostnadsfritt i den vedlagte svarkonvolutten. Du kan reservere deg mot fremtidige utsendelser ved å kontakte oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

Hvis du har spørsmål

Kontakt oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

Takk for støtten og lykke til!