Vinn flotte premier!

Diabeteslotteriet 2020

Støtt diabetessaken samtidig som du er med i trekningen av over 7000 premier! Ved å kjøpe lodd støtter du Diabetesforbundets arbeid med å gjøre livet lettere for barn og voksne med diabetes.

Av Diabetesforbundet

Send sidens lenke til en venn

Hvert år får alle medlemmene våre tilbud om å delta i det populære Diabeteslotteriet. Takket være din støtte til Diabeteslotteriet har vi kunnet sende tusenvis av barn og unge på sommerleir, hjulpet enkeltpersoner med nyttig informasjon, arrangert konferanser for titusenvis av helsepersonell og gitt millioner av kroner til forskning. Ved å kjøpe en loddbok til 250 kroner får du 10 lodd med mange vinnersjanser. Du kan selge loddene videre, gi dem i gave eller spille selv. 

Inntektene fra loddsalget går direkte til Diabetesforbundet og er et viktig bidrag til arbeidet vårt. Fremover vil vi jobbe enda mer for å bedre eldreomsorgen, trygge forholdene for barn i barnehage og skole, redde flere diabeteføtter og kjempe for at vi får raskere tilgang til nye pumper og sensorer.

Vil du ikke ha lodd? Det er frivillig å kjøpe loddboken. Ønsker du ikke å bruke den, kan du kan returnere giroen og loddene kostnadsfritt i den vedlagte svarkonvolutten. Du kan reservere deg mot fremtidige utsendelser ved å kontakte oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

Dette kan du vinne i Diabeteslotteriet 2020!

  • Hovedgevinst: 3 vinnersjanser! Reisegavekort til en verdi av kr. 50.000. 
  • 2. premie: 5 vinnersjanser! Eksklusivt kaffeservise fra Royal Copenhagen til en verdi av kr. 13.879
  • Pluss over 7000 gevinster til en samlet verdi av over kr. 1.576.290

Se full oversikt over gevinstene
Kjøp flere lodd her 

Lotteriet er godkjent av Lotteritilsynet og Innsamlingskontrollen. Spørsmål? Kontakt oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

Takk for støtten og lykke til!