Vinn flotte premier!

Diabeteslotteriet 2019

Støtt Diabeteslotteriet og få sjansen til å vinne blant over 10.700 gevinster! Ved å kjøpe lodd støtter du Diabetesforbundet og bidrar til vårt arbeid med å gjøre livet lettere for barn og voksne med diabetes.

Av Diabetesforbundet

Send sidens lenke til en venn

Hvert år får alle våre medlemmer tilbud om å delta i vårt populære Diabeteslotteri til støtte for diabetessaken. Ved å kjøpe en loddbok til kr. 350 får du 14 lodd med mange vinnersjanser. Du kan selge loddene videre, gi de i gave eller spille selv. 

Inntektene fra loddsalget går direkte til Diabetesforbundet og er et viktig bidrag til vårt arbeid.

Vil du ikke ha lodd? Det er frivillig å kjøpe loddboken. Ønsker du ikke å bruke den, kan du kan returnere giroen og loddene kostnadsfritt i den vedlagte svarkonvolutten. Les mer her.

Dette kan du vinne i Diabeteslotteriet 2019!

  • Hovedgevinst - 4 vinnersjanser! Reisegavekort til en verdi av kr. 50.000. 
  • 2. premie - 6 vinnersjanser! Eksklusivt kaffeservise fra Royal Copenhagen til en verdi av kr. 13.879
  • Pluss over 10.700 gevinster til en samlet verdi av over kr. 2.300.000

Se full oversikt over gevinstene
Kjøp flere lodd her 

Lotteriet er godkjent av Lotteritilsynet og Innsamlingskontrollen. Spørsmål? Kontakt oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

Vil du ikke motta loddbok? Deltagelse i Diabeteslotteriet er frivillig, og vi sender ut loddboken kun som et tilbud til deg. Ønsker du ikke å kjøpe den, ber vi deg bare returnere loddboken og giroen i den vedlagte svarkonvolutten. Portoen er betalt av oss. Du kan reservere deg mot fremtidige utsendelser ved å kontakte oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

Takk for din støtte og lykke til!