Obs! Har du fått påminnelse om betaling for tannhelseforsikringen? Dersom du ikke ønsker forsikringen, kan du se bort fra henvendelsen.

Ønsker du ikke å motta tilbud om forsikring? Send oss en epost på post@diabetes.no, så annulerer vi forsikringen og reserverer deg mot fremtidige tilbud.

Fordi diabetes kan gi problemer i tenner og tannkjøtt, har det vært viktig for Diabetesforbundet å få plass tannhelseforsikring, opplyser generalsekretær Bjørnar Allgot:

– For å forebygge disse problemene, er det viktig at personer med diabetes går jevnlig til tannlegen. Vi er fornøyd med at tannhelseforsikringen dekker deler av den årlige kontrollen og uforutsette tannlegeutgifter, fortsetter Allgot.

FORNØYD: Generalsekretær Bjørnar Allgot er glad for å bidra til å gjøre medlemmenes hverdagen tryggere med ny tannhelseforsikring. 

Kampanjetilbud til medlemmer

I løpet av februar får alle medlemmer mellom 20 og 70 år tilbud om tannhelseforsikring i posten.

– Som en del av lanseringen får medlemmene forsikringen kostnadsfritt i to måneder. Hvis du ikke ønsker å beholde forsikringen, lar du være å betale fakturaen som ligger ved, forklarer Bjørnar Allgot.

Tannhelseforsikringen dekker utgiftene til den årlige kontrollen, tannbehandling, røntgen og akutt tannpleie. Forsikringen refunderer kostnadene dine opptil maksimalgrensen innenfor hver kategori, og har en egenandel på 500 kroner. Den årlige kontrollen er uten egenandel. Forsikringen dekker ikke behandlinger som var påbegynt før forsikringen ble tegnet.

PARTNER: Stefan Örljung i FUAB har siden 2014 jobbet med å gi medlemmene nyttige forsikringer.

Uten krav om helseattest

Diabetesforbundets medlemsforsikring er utarbeidet i samarbeid med forsikringsselskapet Amtrust og forsikringsmegleren Försäkringsutveckling Sverige AB (FUAB).

– Vi har utarbeidet en nyttig og solid tannhelseforsikring uten krav til helseattest. Diabetesforbundet arbeider for at personer med diabetes skal ha en så enkel hverdag som mulig. Det ønsker vi i FUAB å hjelpe til med. Vi er stolte av å ha jobbet fram en tannhelseforsikring med samme vilkår som til personer uten kronisk sykdom. Vi håper medlemmene synes forsikringen er nyttig, og at mange ønsker å beholde den etter avsluttet friperiode, sier Stefan Örljung, partner i FUAB.

Les mer om tannhelseforsikringen, hva den omfatter og hva den koster

 

Har du spørsmål?

Kontakt Diabetesforbundets medlemsforsikring på epost: diabetesnorge@fuab.com, eller på telefon 90 49 90 10 alle hverdager mellom 08.30 og 16.30.

 

Tannhelseforsikringen

  • Tannhelseforsikringen i Diabetesforbundets medlemsforsikring dekker årskontroll og en rekke tannbehandlinger opptil maksimalbeløpet innenfor hver kategori.
  • Det er en egenandel på 500 kroner. Den årlige kontrollen er uten egenandel.
  • For å kunne tegne forsikringen må du være medlem av Diabetesforbundet, og mellom 20 og 70 år.
  • Den forsikrede må være registrert i folkeregisteret med fast adresse i Norge, og må være medlem av folketrygden.

 

Bli medlem og få flere medlemsfordeler!

Se alle medlemsfordelene

Bli medlem