Spør oss

Diabeteslinjen

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9-15
Hverdager 9-15
Svartid 1-5 dager

En lørdag med fag i sentrum

  • 11.06.2022 10:45–16:00
  • Thon Hotel Opera
  • Åpen for: Alle medlemmer av forbundet
  • Pris: Gratis

Nå kan Diabetesforbundet Oslo endelig invitere til fysisk samling igjen, og vi klinker til med en lørdag fylt med faglig innhold :)

Det ferdige programmet finpusses, men vi kan allerede friste med bla Jon Haug og foredrag om temaet «Kan stress og god diabetesbehandling kombineres?». Vi får også besøk av ernæringsfysiolog Kirsti Bjarkan, som med sin engasjerende formidling lærer oss mer rundt “Kosthold og fysisk aktivitet”. Det kommer til å bli deilig lunsj og servering underveis i dagen, og det hele er helt gratis! 

Dagen er satt sammen av ulike temaer med tanke på å passe for både de med type 1 og 2 diabetes. Type 3’ere er selvfølgelig også velkomne.Det er begrenset med plasser, så melding deg på øyeblikkelig 😊 Dette gjør du ved å sende mail til oslo@diabetes.no, med navn og kontaktinformasjon (mail og mobilnr.) og bekreftelse på at det er dagsseminaret 11.juni du melder deg på. Vi setter også pris på om du vil dele med oss hvilken type diabetes du har, da det gir oss et bilde av fordeling ifht til programmet. Vi ønsker også at du bekrefter at du er medlem i forbundet.Da vi erfarer at dette er et populært tilbud til våre medlemmer, er det bindende påmelding.

Kontaktperson

Marit S. Antonsen

oslo@diabetes.no