Spør oss

Diabeteslinjen

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9 - 15
Hverdager 9 - 15
Svartid 1 - 5 dager

Familiehelg Diabetesforbundet Vestland BFU

  • 30.09.2022 16:00–02.10.2022 14:00
  • Thon Hotel Bergen Airport, Kokstad - Bergen
  • Åpen for: Medlemmer 0-16 år med familien
  • Pris: Se invitasjon

Endelig kan vi få arrangere familiehelg igjen etter lang tid med uten at det har latt seg gjøre. Vi ønsker å invitere alle fra 0-16år med familien deres i hele Vestland fylke. Vi landet på Thon Hotel Bergen Airport, og helgen 30.september til 2.oktober 2022.

Vi skal prøve å lage en uforglemmelig helg, hvor vi skal leke, prate, få nye venner og oppleve det "nye" Energisenteret på Haukeland. Det blir foredrag på energisenteret  av psykiater og overlege Paul Joachim Bloch Thorsen. Han er utdannet lege ved universitetet i Bergen. Spesialist i Barne- og Ungdomspsykiatri, og jobber som Seksjonsleder på Barneposten ved Haukeland. Han en en dyktig foredragsholder, så det gleder vi oss til! Vi får også besøk av «industrien». Det de som leverer pumpene som barn, ungdom og voksne med diabetes bruker. Mulig vi får besøk av andre, som også kan relateres til diabetes. Resten av helgen blir surprise skrev vi i invitasjonen, så det skal vi jobbe med frem til helgen. Har mange av planene klare, men hva vi endelig lander på, må vi bruke litt tid på 😊

Påmeldingen er bindende! Da vi har en begrenset frist til å gi tilbakemelding til hotellet på. Og etter den, må vi betale kostnaden! Det er begrenset med plasser pga budsjett og sponsing av helgen, så vil dere bli med, meld dere på så fort dere vet om dere kan og vil bli med oss!

Påmelding til bfuvestland@diabetes.no

NB: VIKTIG! Husk å skriv alder på barna, og navn på barna og de voksne! Og om en har cøliaki eller annen form for allergi, eller om det er noe annet med tanke på mat, når dere melder dere på! OG husk å melde dere på med å skrive en mail til bfuvestland@diabetes.no !!! Ikke svar på mailen dere får!! Da hoper alle påmeldingene seg i en og samme mail fra flere, og det er lett at det kan glippe noen.

NB. Alle som er påmeldte skal få bekreftelse om plass innen 1 uke.

Hilsen oss i BFU 😊

Kontaktperson

Jannhild Hammer tlf 97970650

bfuvestland@diabetes.no