Hva handler webinaret om?

Hvordan håndtere følelsen av at tiden ikke strekker til når jobb og familie krever sitt, og diabetesen plutselig kan bli et ekstra stressmoment?

I tillegg har koronapandemien ført med seg både hjemmekontor og en stadig følelse av bekymring.

I samtale med vår spaltist Benedikte Friis Braathen gir psykolog Ane Wilhelmsen-Langeland råd om hvordan du kan håndtere hverdagsstresset. 

Benedikte Friis Braathen er 31 år, og som mange andre i denne aldersgruppa står hun midt i en hektisk etableringsfase med barn og karriere.

Ane og Benedikte snakker om utfordringen ved å finne balansen mellom jobb, familie og diabetes. De kommer også inn på manglende søvn og hvordan dette påvirker blodsukkeret og motivasjonen.

Benedikte er ny spaltist på diabetes.no. Les mer om henne her

Webinaret er støttet av stiftelsen DAM.

Still spørsmål

Send gjerne inn spørsmål i forkant til ck@diabetes.no eller underveis i webinaret.

Praktisk informasjon

For å få tilgang til webinaret må du registrere deg ved å klikke her senest kl. 15.00 tirsdag 3. november

Noen timer før start vil du få tilsendt lenken til webinaret. Dette er et tiltak for å opprettholde best mulig sikkerhet. Du velger om du vil laste ned Microsoft Teams eller delta via nettleseren.

Alle som deltar vil være anonyme, også om du stiller spørsmål. Det vil være mulig å se webinaret ved en senere anledning om du registrerer deg som beskrevet over og bruker lenken du får tilsendt.