Diabetesforum 2021 ble arrangert 27. til 29. april, med både Forskningsforum og Fagforum. Som deltaker har du tilgang på samtlige forelesninger i opptak.

Innlogging

Du logger deg inn via diabetes.no/diabetesforum2021 med brukernavn og passord som du fikk på e-post fra adressen diabetes@cic.no.

Innlogging til konferansen er unik. Det vil si at du kun oppnår tellende timer/emnekurs ved å bruke din unike innlogging. 

Du kan melde deg på fram til 25. juni for å se konferansen i opptak og dokumentere tellende timer

Navigering

Etter at du har logget inn, kommer du til plattformen. Via en lenke kan du laste ned programmet dersom du trenger å orientere deg.

De parallelle seminarene fra Fagforum er tilgjengelige via en knapp oppe til høyre på hovedsiden.

På selve hovedsiden finner du de daglige oppsummeringene og alle foredragene som ble vist i plenum.

Trykk på pilen i venstre hjørne for å se meny over foredragene. Trykk på den samme pilen for å fjerne nedtrekksmenyen mens du ser på foredraget.

Velg fullskjermmodus nederst til høyre. Trykk Esc på tastaturet for å avslutte fullskjermmodus.

diaaa.jpg

Dokumentasjon av deltakelse

Du må registrere deg i presenslisten for å få godkjent tellende timer/emnekurs for leger. Det er kun Fagforum som gir tellende timer/emnekurs for leger. Registrerte du deg i presenslisten under konferansen, får du kursbevis tilsendt i løpet av mai.

Du kan også få dokumentert tellende timer hvis du ser konferansen i etterkant. Det gjelder fram til 30. juni. Du etterregistrerer deg via en knapp øverst på hovedsiden.