Fremgangsmåte

Kok opp bringebær og sukrin (smak til).

La det småkoke i ca 5 minutter og press deretter blandingen gjennom en fin sil til en glatt saus.

Kok sausen videre til mengden er omtrent halvert.

Avkjøl coulisen og smak til med friskpresset sitron.

Sausen er god som tilbehør til is eller panna cotta.

Tidsforbruk er aktiv tid.

Ingredienser

4 personer

Ca 200 gram bringebær
Ca 2 ss sukrin eller annen søtning tilsvarende 2 ss sukker
Sitronsaft

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 15 kcal/ 24 kcal
Karbohydrater 1,5 g/ 3 g
Proteiner 0,5 g/ 1 g
Fett 0,2 g/ 0,5 g
- hvorav mettet fett 0 g/ 0 g
- enumettet fett 0 g/ 0 g
- flerumettet fett 0,2 g/ 0,3 g
Kostfiber 2 g/ 3 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei