Eggerull med roastbiff og salat

Eggerull med roastbiff og salat er en kjapp og god frokost.Supert å spise hjemme, eller til å ta med seg på farten.

Eggerull med roastbiff og salat

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 425 kcal/ 160 kcal
Karbohydrater 1 g/ 0,3 g
Proteiner 32 g/ 12 g
Fett 33 g/ 12 g
- hvorav mettet fett 8,5 g/ 3 g
- enumettet fett 14 g/ 5,5 g
- flerumettet fett 6,5 g/ 2,5 g
Kostfiber 0,2 g/ 0,1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, vann og salt.

Varm en stor stekepanne til høy varme, ha i margarin. Når margarinen slutter å frese helles eggeblandingen over. La den stå til den stivner. La den stivne som en flat pannekake. Skru varmen ned litt, hvis det blir for varmt.

Trekk stekepannen av platen og legg eggepannekaken over på en fjøl eller en tallerken. Fyll med salat og roastbiff.

Rull sammen til en rull. Del den gjerne i to eller flere biter.

Tips! Margarin inneholder svært lite laktsoe, så de fleste med laktoseintoleranse tåler dette. Tåles det derimot ikke kan margarin erstattes med nøytral olje eller margarin uten melk. 

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Synøve Dreyer

Ingredienser

3 stk egg
2 ss vann
¼ ts salt
1 ss margarin
1 håndfull ferdigkuttet salatblanding
3 skiver roastbiff