Eggsalat

Påleggsalater er kjempegode å bruke blant annet på lunsjen og er et ypperlig bidrag til koldtbord. De holder seg gjerne i et par dager i kjøleskapet.

Eggsalat

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 179 kcal/ 109 kcal
Karbohydrater 5,5 g/ 3 g
Proteiner 10,5 g/ 6,5 g
Fett 12,5 g/ 8 g
- hvorav mettet fett 5 g/ 3 g
- enumettet fett 4 g/ 2,5 g
- flerumettet fett 2,5 g/ 1,5 g
Kostfiber 3 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene i en bolle og bruk som pålegg.

Passer godt på rundstykker, grovt brød, wraps eller i grove pitabrød, gjerne sammen med litt grønn salat.

Ingredienser

3 stk egg , hardkokte og delt i små biter
1 ½ dl kesam
1 ss lett majones
1 stk rød paprika , kuttet i små biter
3 ss purre ev. løk, finhakket
¼ ts salt
¼ ts pepper