Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene i en bakebolle og kjør glatt med en stavmikser. La røra svelle i ti minutter.

Ha litt margarin i stekepannen og stek små lapper på medium til høy temperatur. Snu lappene når det danner seg bobler på overflaten.

Avkjøl på rist. Server med frukt eller pålegg, eller nyt de som de er. (1 porsjon er ca. 6 lapper.)

Tips! Bytt ut havregryna med glutenfrie havregryn for å gjøre lappene glutenfri. 

 

Ingredienser

2 personer

4 egg
4 ss cottage cheese
8 ss havregryn
2 ss chiafrø
1 ts bakepulver
en klype salt

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 337 kcal / 188 kcal
Karbohydrater 24 g / 13 g
Proteiner 23 g / 13 g
Fett 18 g / 10 g
- hvorav mettet fett 4,8 g / 2,7 g
- enumettet fett 5,6 g / 3,1 g
- flerumettet fett 5,3 g / 3 g
Kostfiber 6 g / 3,5 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja