Lefseruller med røkelaks

Enkelt å lage og smaker kjempegodt som både smårett, forrett og lunsj.

Lefseruller med røkelaks

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 241 kcal/ 181 kcal
Karbohydrater 18,5 g/ 14 g
Proteiner 13,5 g/ 10 g
Fett 12 g/ 9 g
- hvorav mettet fett 5 g/ 3,5 g
- enumettet fett 4 g/ 3 g
- flerumettet fett 2 g/ 1,5 g
Kostfiber 2 g/ 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Smør kremost på lompene. Legg en rad med laks på, og legg deretter på litt løk og ruccula. Rull lompene sammen og skjær rullen i biter på et par centimeter.

Det går fint an å bytte ut laksen med spekeskinke, eller med kokt skinke og ost.

Tips! Hvis du ønsker laktosefrie lefser kan du erstatte kremosten med laktosefri kremost. Hvs du ønsker glutenfri lefser kan du erstatte lomper med glutenfri lomper/lefser. Det finnes i frysedisken i utvalgte dagligvarebutikker.

Oppskrift og bilde er hentet fra Melk.no. Foto: Melk.no

Ingredienser

1 beger kremost naturell (gjerne lettvariant)
10 stk lomper (1 pk)
10 skiver røkelaks (1 liten pk)
1 stk rødløk , i tynne ringer ("halvringer")
Litt ruccula