Fremgangsmåte

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell røren i en liten varm stekepanne med litt rapsolje. Stek i 2 minutter eller til undersiden er gylden. Stek på den andre siden.

Legg den tynne omelletten over på en tallerken og la avkjøle.

Smør litt kremost på omeletten. Del avokado, tomat, kalkunskinke i mindre biter, og legg på en stripe i midten av omeletten. Strø litt basilikum over og rull sammen.

Server gjerne med en lett salat.

Tips! Ønsker du en laktosefri rett kan du sløyfe kremosten, eller erstatte kremosten med f.eks pesto.

Ingredienser

1 personer

2 egg
1 ss vann
Litt salt
Litt pepper

Ca. 1 ss kremost, lettere
2 skiver kalkunskinke, naturell
1/2 liten avokado
1 tomat
Fersk basilikum eller tørket

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 381 kcal/ 113 kcal
Karbohydrater 4 g/ 1 g
Proteiner 23 g/ 7 g
Fett 30 g/ 9 g
- hvorav mettet fett 9 g/ 2,5 g
- enumettet fett 14 g/ 4 g
- flerumettet fett 4 g/ 1,5 g
Kostfiber 4 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja