Omelettwrap

Omelettwrap passer bra for deg som vil ha et proteinrikt og karbohydratfattig måltid. Denne retten vil holde deg mett lenge. Perfekt på tur eller i matpakka.

Omelettwrap

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 378 kcal
Karbohydrater 2 g
Proteiner 23 g
Fett 30 g
- hvorav mettet fett 7 g
- enumettet fett 16 g
- flerumettet fett 6 g
Kostfiber 4 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell røren i en liten varm stekepanne med litt rapsolje. Stek i 2 minutter eller til undersiden er gylden. Stek på den andre siden.

Legg den tynne omelletten over på en tallerken og la avkjøle.

Smør litt kremost på omeletten. Del avokado, tomat, kalkunskinke i mindre biter, og legg på en stripe i midten av omeletten. Strø litt basilikum over og rull sammen.

Server gjerne med en lett salat.

Tips! Ønsker du en laktosefri rett kan du sløyfe kremosten, eller erstatte kremosten med f.eks pesto.

Ingredienser

2 egg
1 ss vann
Litt salt
Litt pepper

Ca. 1 ss kremost, lettere
2 skiver kalkunskinke, naturell
1/2 liten avokado
1 tomat
Fersk basilikum eller tørket