Fremgangsmåte

Kok eggene.Mens eggene koker kan du lage wasabikremen; bland kesam, majones og smak til med wasabi 

Kutt opp grønnkål og løk i skiver. Skrell eggene og del de i en eggdeler. 

Smør tortillalefsene med wasabikremen og fyll med kuttet grønnkål og løk. Legg egg og kyllingskinke på toppen. Rull lefsene fast sammen. Pakk de inn i aluminiumsfolie eller annet og ta dem med i sekken.

Tips! Du kan fylle lefsene med det du liker. Det meste passer til wasabikremen og grønnkål.

Gjør wrapsen laktosefri med laktosefri kesam. 

Ingredienser

4 personer

4 stk. Fullkornstortilla
4 egg
4 skiver kyllingskinke
Ca. 5 dl hakket grønnkål
1 rødløk

Wasabikrem:
1,5 dl mager kesam
3 ss lettmajones 
Wasabi etter smak (ca. 2 ts.)
Litt pepper

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 351 kcal / 128 kcal
Karbohydrater 34 g / 12 g
Proteiner 19,5 g / 7 g
Fett 13,5 g / 5 g
- hvorav mettet fett 3 g / 1 g
- enumettet fett 4,5 g / 1,5 g
- flerumettet fett 2 g / 1 g
Kostfiber 7 g / 2,5 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja