Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med litt mer granateplemelasse.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra aichasmat.no.
Ingredienser
4 personer
- 1 granateple, kjerner
- 150 g grønne oliven
- 100 g valnøtter, grovhakket
- 1 liten rød løk, hakket
- 3 ss granateplemelasse
- 1 lite bunt mynte, hakket
- Litt koriander, hakket (valgfritt)
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 277 kcal/ 184 kcal |
| Karbohydrater | 9,5 g/ 6,5 g |
| Proteiner | 5 g/ 3,5 g |
| Fett | 23 g/ 15,5 g |
| - hvorav mettet fett | 2 g/ 1,5 g |
| - enumettet fett | 6,5 g/ 4,5 g |
| - flerumettet fett | 10 g/ 6,5 g |
| Kostfiber | 5,5 g/ 4 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: