Fremgangsmåte

Skrell og skjær appelsinene i tynne fileter. Rens chilien for frø og finhakk den. Bland sammen appelsinfileter, chili og ruccola.

Legg skinkeskivene utover et fat og ha over salatblandingen eller legg litt appelsinsalat på en og en skinkeskive , brett rundt og fest med en tannpirker. Server på koldtbord med andre småretter.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Mari Svenningsen.

Ingredienser

4 personer

8 skiver juleskinke
2 stk appelsin
½ stk rød chili
1⁄4 pk ruccola

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 107 kcal/ 79 kcal
Karbohydrater 7 g/ 5,5 g
Proteiner 7 g/ 5,5 g
Fett 5 g/ 3,5 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 1 g
- enumettet fett 2 g/ 1,5 g
- flerumettet fett 1 g/ 0,5 g
Kostfiber 2 g/ 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei