Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene raskt sammen. Små topper lager du enten ved å forme dem med hendene, eller ved å bruke en sprøytepose med stor åpning.

Mandeltoppene stekes midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter. Oppskriften gir 20-30 topper.

Om ønskelig kan toppene etter at de er godt avkjølt dyppes i smeltet sjokolade.

Næringsberegningene er ikke inkludert sjokolade.

Ingredienser

Antall 30

1 eggehvite
1,5 dl finmalte mandler - helst skållede.
2-3 ss Tagatesse
1/2 ts vaniljepulver
Mørk sjokolade, helst 70 % (kan sløyfes)

Næringsinnhold per 100 gram

Energi/Kalorier 431 kcal
Karbohydrater 10 g
Proteiner 13 g
Fett 23 g
- hvorav mettet fett 2 g
- enumettet fett 10 g
- flerumettet fett 7 g
Kostfiber 5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei