Fremgangsmåte

Mal nøtter og smelt smøret. Bland nøtter, finesse og eggehvite. Bland til slutt inn smøret.

Bland til ei smidig deig. Settes i kjøleskap minst en time.

Plasser på bakepapirkledd brett og legg en hasselnøtt, cashewnøtt eller mandel på hver kake. Blir ca 16 småkaker.

Stekes på 160 grader, ca 10-15 minutter.

Næringsinnholdet er beregnet med smør. Margarin kan derimot anbefales i forhold til fettsammensetning.

Tidsforbruk er aktiv tid.

Ingredienser

Antall 16

100 g nøtter
35 g Finesse/Tagatesse
1 eggehvite
25 g smør eller margarin

Næringsinnhold per 100 gram

Energi/Kalorier 460 kcal
Karbohydrater 16 g
Proteiner 11 g
Fett 41 g
- hvorav mettet fett 7 g
- enumettet fett 24 g
- flerumettet fett 8 g
Kostfiber 8 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja