Fremgangsmåte
Skyll nykålen og skjær den i båter.
Pensle kålbåtene med olje.
Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.
Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Synøve Dreyer
Ingredienser
4 personer
1 stk nykål, sommerkål
2 ss nøytral olje
10 stk soltørkede tomater
salt og pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 96 kcal/ 79 kcal |
| Karbohydrater | 2,5 g/ 2 g |
| Proteiner | 2,5 g/ 2 g |
| Fett | 7,5 g/ 6 g |
| - hvorav mettet fett | 0,5 g/ 0,5 g |
| - enumettet fett | 4 g/ 3 g |
| - flerumettet fett | 2,5 g/ 2 g |
| Kostfiber | 3 g/ 2,5 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: