Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene godt sammen. Massen skal være ganske løs, men la den stå kaldt noen minutter dersom du vil ha en fastere masse å jobbe med.
Trykk ut små knapper ved hjelp av et lite glass, eller rull små kuler.
La knappene stivne i kjøleskapet.
Smelt valgfri sjokolade (f.eks Tagatose mørk sjokolade) i mikroen eller over et vannbad, og dypp knappene i sjokoladen.
Oppbevar peppermynteknappene i kjøleskapet.
Oppskriften gir ca 10 knapper.
Næringsberegningen inkluderer ikke sjokoladen til dypping
Ingredienser
Antall 10
1 dl SukrinMelis
2 ss fløte
4 dråper peppermynteolje
50 g mørk sjokolade til å dyppe knappene i (gjerne 70 % eller sukkerfri sjokolade)
Næringsinnhold stk/ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 38 kcal/ 266 kcal |
| Karbohydrater | 2 g/ 16 g |
| Proteiner | 0,5 g/ 5,5 g |
| Fett | 3 g/ 25 g |
| - hvorav mettet fett | 2 g/ 15 g |
| - enumettet fett | 1 g/ 7 g |
| - flerumettet fett | 0 g/ 1 g |
| Kostfiber | 0,5 g/ 4,5 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: