Salat med krabbe

Dette er en salat for de som elsker å kose seg på sommerkveldene. Salaten er også god som forrett, på koldtbord eller som en lett lunsj.

Salat med krabbe

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 221 kcal
Karbohydrater 5 g
Proteiner 30,5 g
Fett 8 g
- hvorav mettet fett 1 g
- enumettet fett 4 g
- flerumettet fett 1 g
Kostfiber 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Ta ut krabbekjøttet fra klørne.

Del cherrytomat i to, skjær paprika og sukkererter i strimler og grovhakk rødløk.

Bland krabbekjøttet med grønnsakene, ruccolasalat og olivenolje, og smak til med havsalt.

Server salaten med grovbrød ved siden av.  

Næringsberegningen inkluderer ikke grovbrød.

Tips! Hvis retten skal serveres til noen med cøliaki kan du ersatte grovbrød med glutenfritt grovbrød.

 

Oppskriften er hentet med tillatelse fra godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet).

Ingredienser

500 g krabbeklør
8 stk cherrytomat
1 stk paprika, gul
10 stk sukkererter
1 stk rødløk
100 g ruccolasalat
2 ss olivenolje, kaldpresset
Ev litt havsalt