Lefseruller med rødbetsalat

Dette er kjempegodt, enten som en forrett til julematen eller som en del av et tapasbord. Når du skal servere tapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage.

Lefseruller med rødbetsalat

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 61 kcal/ 161 kcal
Karbohydrater 5,5 g/ 14 g
Proteiner 3 g/ 7,5 g
Fett 3 g/ 8 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 3,5 g
- enumettet fett 1 g/ 3 g
- flerumettet fett 0,3 g/ 1 g
Kostfiber 0,1 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Smør lefsene med rødbetsalat, legg på skiver av rull og strø over timian.

Rull sammen og del lefserullen i skrå "kubber.

Server på koldbordet eller som tapas.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Anne Manglerud

Ingredienser

6 skive lammerull
Ca. 4 ss rødbetsalat (gjerne hjemmelaget)
2 ss hakket frisk timian
2 stk potetlefse