Avokado- og mangosalat

En frisk salat som passer til både kjøtt og fisk.

Avokado- og mangosalat

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 213 kcal/ 78 kcal
Karbohydrater 16 g/ 6 g
Proteiner 3 g/ 1 g
Fett 14 g/ 5 g
- hvorav mettet fett 2,5 g/ 1 g
- enumettet fett 9  g/ 3,5 g
- flerumettet fett 2 g/ 0,5 g
Kostfiber 6,5 g/ 2,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Vask tomat og paprika. Skjær opp grønnsakene og mango i passe biter. Ha i en passe bolle og bland sammen. Ha over olivenolje, saften av lime og basilikum. Bland godt sammen.

Server gjerne sammen med kjøtt eller fisk, eller for eksempel på koldtbordet.

Ingredienser

1 mango, i terninger
3 tomater, i terninger
½ rødløk, hakket i grove biter
1 stor avokado, i terninger
1 grønn paprika, i biter
1 ss olivenolje
½ lime, saften
En håndfull basilikum