Fremgangsmåte
Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen.
Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.
Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.
Server paprikaene sammen med kjøtt eller fisk.
Oppskrift og bilde hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Mari Svenningsen
Ingredienser
6 personer
3 stk rød paprika
1 beger rød cherrytomat
1 beger gul cherrytomat
2 ss grovhakket frisk basilikum
2 båt finhakket hvitløk
1 ss olje
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
| Energi/Kalorier | 48,5 kcal / 31 kcal |
| Karbohydrater | 5 g / 3 g |
| Proteiner | 1 g / 1 g |
| Fett | 2 g / 1 g |
| - hvorav mettet fett | 0,3 g / 0,3 g |
| - enumettet fett | 1 g / 1 g |
| - flerumettet fett | 0,3 g / 0,3 g |
| Kostfiber | 2,5 g / 1,5 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: