Fremgangsmåte

Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen.
Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.
Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.

Server paprikaene sammen med kjøtt eller fisk.

Oppskrift og bilde hentet med tillatelse fra matprat.no. Foto: Mari Svenningsen

Ingredienser

6 personer

3 stk rød paprika
1 beger rød cherrytomat
1 beger gul cherrytomat
2 ss grovhakket frisk basilikum
2 båt finhakket hvitløk
1 ss olje

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 48,5 kcal / 31 kcal
Karbohydrater 5 g / 3 g
Proteiner 1 g / 1 g
Fett 2 g / 1 g
- hvorav mettet fett 0,3 g / 0,3 g
- enumettet fett 1 g / 1 g
- flerumettet fett 0,3 g / 0,3 g
Kostfiber 2,5 g / 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei