Grønnsaker med sting

Dette er grønnsaker med litt krutt i. Passer utmerket til steken, hvis du har lyst til å servere et litt utradisjonelt tilbehør.

Grønnsaker med sting

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 132 kcal
Karbohydrater 3 g
Proteiner 3 g
Fett 11,5 g
- hvorav mettet fett 2 g
- enumettet fett 4,5 g
- flerumettet fett 4 g
Kostfiber 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Fres løk og harricotbønner i myk margarin og rapsolje 2-3 minutter.

Tilsett spinat og chili og fres videre i ett minutt.

Tips! Ønsker du en laktosefri rett kan du erstatte myk margarin med margarin uten melk eller rapsolje.


Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

  •  1 pk  aspargesbønner eller harrisotbønner
  •  1 stk  rødløk i skiver
  •  1 stk  rød chili i tynne ringer uten frø
  •  2 ss  rapsolje
  •  2 ss  myk margarin
  •  250 g  frisk spinat