Mango- og paprikasalsa

En frisk mangosalat med paprika, rødløk og chili. Nydelig som salsa til taco.

Mango- og paprikasalsa

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 64 kcal/ 47 kcal
Karbohydrater 13 g/ 9,5 g
Proteiner 1 g/ 1 g
Fett 0,5 g/ 0,3 g
- hvorav mettet fett 0,1 g/ 0,1 g
- enumettet fett 0,1 g/ 0,1 g
- flerumettet fett 0,3 g/ 0,1 g
Kostfiber 2,5 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Kutt opp mango, paprika, rødløk og chili. Bland i en bolle, sammen med lime og koriander. Spar litt koriander som pynt på toppen.

Passer utmerket til taco, men kan også serveres som tilbehør til fugl og fisk.

Foto: Diabetesforbundet

Ingredienser

2 små mango, terninger, ca. 300 g (spiselig del)
½ - 1 rødløk, hakket
1 grønn paprika, biter
1/2 chili, finhakket
¼ lime, saften
En liten håndull koriander