Sjampinjongsalat

Godt tilbehør til alle slags typer stekt og grillet kjøtt.

Sjampinjongsalat

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 210 kcal
Karbohydrater 3 g
Proteiner 5,5 g
Fett 19 g
- hvorav mettet fett 2 g
- enumettet fett 13 g
- flerumettet fett 3 g
Kostfiber 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Rist sjampinjongene i olje i pannen.

Ha sjampinjong og mandler i en bolle.

Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over. La salaten stå og trekke noen timer.

Tidsforbruk er aktiv tid.

Tips! De fleste typer av sennep er glutenfri, men det kan være fornuftig å sjekke dette hvis du skal servere retten til en med glutenintoleranse.

Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

250 g frisk sjampinjong
1 dl mandler
2 ss sennep
½ dl rapsolje
2 ss vann
¼ ts pepper
¼ ts salt
¼ ss sukker eller søtning (f.eks.sukrin)