Fremgangsmåte
Surr finhakket løk og hvitløk i olje. Tilsett krydder og la det surre med i oljen et par minutter. Ha i hakkede tomater og vann tilsvarende 1 boks med tomater. Tilsett salt, pepper og la kanelstangen trekke med. Strø over fersk koriander og bladpersille ved servering.
Server sammen med kjøttboller eller falafel.
Ingredienser
4 personer
2 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 ss olje
1 ts fersk ingefær
1 ts spisskummen
1 ts malt paprika
1 ts gurkemeie
2 bokser hakkede tomater (passata)
½ ts salt
½ ts pepper
1 kanelstang
fersk koriander og fersk bladpersille
Næringsinnhold per 100 g
| Energi/Kalorier | 35 kcal |
| Karbohydrater | 4 g |
| Proteiner | 1 g |
| Fett | 1 g |
| - hvorav mettet fett | 0 g |
| - enumettet fett | 0,5 g |
| - flerumettet fett | 0,5 g |
| Kostfiber | 2 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: