Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en bolle, bruk en stavmikser til å mose sammen alt. Hvis du har en blender så bruker du den.
Stek små pannekaker i en stekepanne på medium varme. Du kan steke 3 pannekaker om gangen i en vanlig stekepanne.
Tips! Ønsker du laktosefri pannekaker kan du bruke laktosefri melk. For glutenfri pannekaker kan du bruke glutenfri havregryn. Bruker du store havregryn bør disse kjøres noe i blender. Hvis ikke vil de bli harde i pannekakene.
Ingredienser
3 personer
2 stk små banan, modne
2 dl havregryn, lettkokte
1 dl melk
1 ts bakepulver
2 stk egg
1 ts vaniljesukker eller ½ ts ekte vaniljepulver
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 211 kcal/ 144 kcal |
| Karbohydrater | 27 g/ 19 g |
| Proteiner | 9 g/ 6,5 g |
| Fett | 6 g/ 4,5 g |
| - hvorav mettet fett | 1,5 g/ 1 g |
| - enumettet fett | 2,5 g/ 1,5 g |
| - flerumettet fett | 1,2 g/ 1 g |
| Kostfiber | 3,5 g/ 2,5 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Ja |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: