Fremgangsmåte
Frukten kuttes i passende biter og blandes med bærene og saften fra en halv lime.
Grav ut frøene fra granateplet med skaftet på en teskje og bland i fruktsalaten.
Pyntes med mynteblader og serveres gjerne med vaniljekesam.
Næringsberegningene er gjort uten vaniljekesam.
Oppskriften er hentet fra heftet Fristende retter for deg med diabetes, utgitt av Diabetesforbundet 2013
Ingredienser
6 personer
1 mango
½ honningmelon
200 g bringebær
200 g blåbær
3 kiwier
2 appelsiner
1 granateple
30 g valnøtter
Saften fra en ½ lime
Mynteblader
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 168 kcal/ 57 kcal | 
| Karbohydrater | 24 g/ 8 g | 
| Proteiner | 3,5 g/ 1 g | 
| Fett | 5 g/ 1,5 g | 
| - hvorav mettet fett | 0,4 g/ 0,1 g | 
| - enumettet fett | 0,7 g/ 0,2 g | 
| - flerumettet fett | 2,5 g/ 1 g | 
| Kostfiber | 8 g/ 3 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Nei | 
| Laktose | Nei | 
Sist endret: , Publisert: