Fremgangsmåte
Skyll grønnkålen under rennende kaldt vann i springen. Ha den i en kjele med kokende vann og la den trekke et par minutter. Hell grønnkålen over i et dørslag og skyll den i kaldt vann. Tilsett alle råvarene i en blender og kjør på full styrke til en tykk saus.
Obs! Parmesan har et naturlig lavt innhold av laktose.
Ingredienser
4 personer
100 gram grønnkål, renset fra midtstilken
2-3 fedd hvitløk, etter smak
30 gram pinjekjerner
50 gram revet parmesan
150 ml god olivenolje
Salt og pepper
Næringsinnhold per 100 g
| Energi/Kalorier | 506 kcal | 
| Karbohydrater | 1,5 g | 
| Proteiner | 8 g | 
| Fett | 52 g | 
| - hvorav mettet fett | 9 g | 
| - enumettet fett | 33 g | 
| - flerumettet fett | 6,5 g | 
| Kostfiber | 1,5 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Nei | 
| Laktose | Ja | 
Sist endret: , Publisert: